Marka Haberleri
Elliot Baines, CHAUVET Professional ile Prospa Prophecy'nin Gizemini Sahneye Taşıdı
CHAUVET Professional ·

Elliot Baines, Prospa'nın Londra Magazine konserinde DJ'lerin arkasına yerleştirilen 12 Color STRIKE M ile arka ışık ve siluetler oluşturdu.
Leeds çıkışlı, Londra merkezli ikili Prospa, breakbeat ritimleri ve analog synthesizer'lara dayanan kulüp müziğini 2025'ten bu yana "Prophecy" adlı bir gösteri serisiyle sunuyor.
Turne Mart'ta London Magazine'e uğradığında tasarımı Spiralstagelighting'den Elliot Baines yaptı. Coloursound Experiment tarafından sağlanan 12 Color STRIKE M, DJ'lerin ve konukların arkasına yerleştirilerek arka ışık ve siluetler yarattı.
Tasarımda sahnenin üzerinde asılı iki el figürü ve arkadaki bir melek figürü de alttan aydınlatıldı; lazerler ER, içerik ise Ombra tarafından sağlandı.
Bu haber CHAUVET Professional sitesindeki haberden Türkçe olarak özetlenmiştir. Özgün haberi okuyun (yeni sekmede açılır)
Tüm haberler
