İçeriğe geç

Marka Haberleri

Latin Grammy Ödülleri'ni Aydınlatmak

CHAUVET Professional ·

Tom Kenny, 26. Latin Grammy Ödülleri'nde 134 Maverick MK3 Wash ve 68 Color STRIKE M dahil 308 CHAUVET Professional armatür kullandı.

Tom Kenny, 13 Kasım'da MGM Grand Garden Arena'da düzenlenen 26. Latin Grammy Ödülleri'nin ışıklarını 4Wall Entertainment tarafından sağlanıp kurulan 308 CHAUVET Professional armatürle tasarladı. Üç saatlik yayın Univision'da 42 milyon izleyiciye ulaştı; tören Carlos Santana'nın Maluma, Barrera ve Nodal ile performansıyla açıldı.

Kenny seyirci görünümleri için 134 Maverick MK3 Wash'a, yüksek yoğunluklu vuruşlar için 68 Color STRIKE M'ye dayandı. Tasarımda ayrıca 97 COLORado PXL Bar 16 ve uydu sahnede dokuz COLORado PXL Curve 12 olmak üzere 106 PXL bar yer aldı.

Bu haber CHAUVET Professional sitesindeki haberden Türkçe olarak özetlenmiştir. Özgün haberi okuyun (yeni sekmede açılır)

Tüm haberler