İçeriğe geç

Marka Haberleri

Ultimo Stadi 2025'te ZaLight'ın Sağladığı CHAUVET Professional COLORado PXL Curve 12 ile Hareket Akıyor

CHAUVET Professional ·

İtalyan sanatçı Ultimo'nun dokuz şehirlik kapalı gişe stadyum turnesinde sahne çevresine COLORado PXL Curve 12 motorlu barlar yerleştirildi.

İtalyan sanatçı Ultimo'nun dokuz şehirlik kapalı gişe "Ultimo Stadi 2025 – The Fairy Tale Continues" turnesinde, şarkıcının taktığı anahtar şeklinde 30 metrelik bir podyuma sahip 65 x 24 metrelik bir sahne kullanıldı.

Milano merkezli tasarım ekibi Blearred, ZaLight tarafından sağlanan COLORado PXL Curve 12 motorlu barları sahne zemini çevresine yerleştirdi. Blearred'den Ivan Russo, her pikselin tilt ekseninde bağımsız hareket etmesinin katı ve simetrik ışık yüzeylerinden kurtulmayı sağladığını söyledi.

Barlar podyumu renklendiren ve Ultimo'yu çevreleyen ışıklı kafesler ve dalgalar oluşturdu.

Bu haber CHAUVET Professional sitesindeki haberden Türkçe olarak özetlenmiştir. Özgün haberi okuyun (yeni sekmede açılır)

Tüm haberler