Fuar ve Etkinlikler
TW AUDiO için prolight+sound 2025 tam bir başarıydı
TW AUDiO ·

TW AUDiO, prolight+sound 2025'te günlük demolar, yeni B21 ve B12 subwoofer'lar ve T24N ile yoğun ilgi gördü.
TW AUDiO'nun prolight+sound 2025 katılımı tam bir başarı olarak değerlendirildi; ziyaretçiler atmosferin 'eski günleri' hatırlattığını söyledi. Günlük demolar ilgi gördü, standda partnerler ve yeni kişilerle çok sayıda derinlemesine görüşme yapıldı.
Live Sound Arena'da endfire düzende B30 ile eşleştirilen yeni B21 subwoofer; ses basıncı, alçak frekans derinliği ve verimliliğiyle etkiledi. T24N ise sıcak alçak-orta ve şeffaf tizlerle homojen bir point source üst kabin olarak öne çıktı.
Standda yeni B12, ELLA6 ile birlikte klasik subwoofer olarak veya manyetik kilit sistemiyle ikinci bir B12 ile kardioid modda sergilendi. B12, B12i ve B24i kurulum versiyonlarıyla da sunuluyor.
Bu haber TW AUDiO sitesindeki haberden Türkçe olarak özetlenmiştir. Özgün haberi okuyun (yeni sekmede açılır)
Tüm haberler
