Fuar ve Etkinlikler
VERA20 ile bir gün: Eğitimde yenilikçi bir yaklaşım
TW AUDiO ·

TW AUDiO, 28 Ağustos'ta Köln Lanxess Arena'da 60'ı aşkın distribütör, bayi ve VIP müşteri için 'A Day with VERA20' eğitim ve demo etkinliği düzenledi.
TW AUDiO, 28 Ağustos'ta 18.500 kişilik Köln Lanxess Arena'da 'A Day with VERA20' etkinliğini düzenledi. Dünyanın dört bir yanından 60'ı aşkın distribütör, bayi ve VIP müşteri eğitim seminerleri ve tam sistem demolarına katıldı.
Almanca ve İngilizce beş oturumda Thomas Vestergaard ve Michael Häck ile SMAART, Tobias Goldmann ile EASE Focus, Michael Gwozdz ve Wasgan Wolski ile Lake ve Armonía, Stefan Ullrich ve Yannick Faas ile EasyRig asma eğitimi verildi. Kurucu Tobias Wüstner eşliğinde kalıcı VERA36 sistemini 36 metre yükseklikteki skor tabelası iskelesinden görme turu da düzenlendi.
Genel Müdür Bernhard Wüstner, etkinliğin sekiz haftada organize edildiğini ve eğitime artan talep gördüklerini belirtti.
Bu haber TW AUDiO sitesindeki haberden Türkçe olarak özetlenmiştir. Özgün haberi okuyun (yeni sekmede açılır)
Tüm haberler
